Značka Cilio

Spoločnosť bola založená v roku 1993 v Solingene. Od svojho založenia kladie veľký dôraz na kvalitné materiály, remeselné skúsenosti a vynikajúce priemyselné spracovanie s dokonalou všestrannosťou. Dizajn výrobkov značky Cilio je inšpirovaný talianskou kávovou kultúrou a životným štýlom Stredomoria.

Neustály vývoj zbierky, integrácia úspešných produktových radov a trendové nastavenie inovácie sa pomohli značke etablovať na trhu.

Cilio sa môže pýšiť zbierkou univerzálnej a širokej škále espresso kanvíc na špičkovej úrovni. Takisto nemožno nespomenúť šľahač AERO ® BED, ktorý bol veľakrát kopírovaný inými spoločnosťami.

V roku 2008 spoločnosť Cilio uviedla úplne novú radu Pfefferund mlynčekov na korenie a soľ. Táto kolekcia  bola vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele s vysoko kvalitnou keramickou brúskou. Kolekcia dobre premysleného sortimentu ponúka ako klasický tak aj netradičný dizajn z rôznych materiálov.

Cieľom značky Cilio je hľadať trhovo orientované a inovatívne produkty, ktoré zaručia kvalitu, všestranné použitie v domácnosti a potešenie z používania.


Predchádzajúci článok Značka Küchenprofi
Ďalší článok Značka ChessBaron