Mixéry Bamix

Bamix je úplne prvý ponorný mixér, ktorý vznikol v roku 1954 vo švajčiarskom meste Mettlen. 
Dnes je jediným ponorným mixérom, ktorý je vyrábaný výhradne v Európe!

Vďaka excelentnému spracovaniu sa stal BAMIX verným partnerom na dlhé roky, a práve preto si ho mnohí šéfkuchári vybrali za svojho pomocníka! Väčšina konkurenčných mixérov používa motory s príkonom 500W a viac, čím samozrejme stúpa spotreba elektrickej energie. No aj tak sa väčšinou môžu používať bez prerušenia maximálne 30 - 60 sekúnd. Bamix De Luxe má príkon160W a môže pokojne bežať nepretržite až 5 minút.

Ponorný mixér Bamix nie je určený iba pre profesionálnych kuchárov v prestížnych gastro prevádzkach po celom svete, pre ktorých je skutočne neoceniteľným pomocníkom.
Je určený aj Vám, ak chcete svojim blízkym pripraviť nápadité pokrmy, na ktorých si skutočne pochutia a budú na ne dlho spomínať.
S mixérmi Bamix pripravíte jedlo omnoho rýchlejšie a s vynaložením menšej námahy. A nenechajte sa zmiesť tým, že je Bamix ponorný mixér - so svojim originálnym príslušenstvom zastane toľko práce ako plnohodnotný kuchynský robot!
Zdravá príprava pokrmov začína byť naprostou samozrejmosťou. A zdravý pokrm – to znamená najmä čerstvé suroviny, veľa byliniek, ktoré dodajú chuť i vitamíny, a v neposlednom rade šetrnú prípravu, pri ktorej sa zachová prirodzená chuť a spotrebuje čo najmenej energie, a to Vám zaručí práve Bamix
Úplne prvný ponorný mixér, s ktorým behom jednej minúty vytvoríte polievku, zmrzlinu, obľúbené frappé, detskú výživu, majonézu, pomeliete mäso, nadrvíte oriešky alebo tvrdé syry, s nástavcom SliceSy behom chvíľky nastrúhate zeleninu... na čo si len spomeniete.
Prečo je BAMIX tou správnou voľbou ?
  • všetky súčiastky, ktoré prichádzajú do  kontaktu s potravinami neprenášajú chuť ani pach použitých surovín a sú   vyrábané z nehrdzavejúcich materiálov
  • šetrí energiu – motor spotrebuje menej než 200 wattov, no napriek tomu je vysoko výkonný: až 17-tisíc otáčok/min
  • jednoduché uskladnenie – minimálne priestorové nároky
  • tichý a výkonný vďaka AC motoru, na ktorý poskytujeme záruku 10 rokov!
  • jednoduché čistenie pod vodou, vďaka vynikajúcemu tesneniu
  • multifunkčný – každý Bamix obsahuje štyri nástavce, vďaka ktorým jednoducho vytvoríte polievky, omáčky, sneh z bielok, koktaily a zmrzliny
  • „otvorená“ hlava mixéru pre optimálnu cirkuláciu potravín

Predchádzajúci článok Značka Wesco
Ďalší článok Cremesso kávovary