Nová predajňa PLATERIÉ

Veľmi nás teší, že Vás môžme pozvať do novootvorenej predajne PLATERIÉ.

Mnohí z našich zákazníkov si priali tovar vidieť na vlastné oči, "ohmanať" si ho.

Na základe skúseností a Vašich potrieb sme sa rozhodli pre Vás otvoriť predajňu. Chceme byť bližšie k Vám. V predajni osobne poradíme a pomôžeme vybrať to "správne orechové".

Nájdete u nás všetko potrebné k nádherne prestretému stolu, od bežne užitkového porcelánu až po slávnostný porcelán tej najvyššej rady. Priniesli sme nové talianské značky Domino a Rose & Tulipani a grécku značku Versace 1969. Anglický krištáľ, česká Bohemia a krásne talianske fúkané sklo ponúkajú výber toho najlepšieho. Príbory od Arthur Price, značky, ktorá vyrábala príbory pre Titanic, sú zárokou tej najvyššej kvality, či si vyberiete príbor z nerezovej ocele, postriebrený alebo strieborný. Na spestrenie prestretého je tu farebná talianská kamenina, z ktorej nespustíte oči. Výber rôznych doplnkov len umocňuje veľkú ponuku. A v neposlednej rade máme pre Vás nový výber piknikových košov.

Nájdete nás v OC STYLA Zlaté Piesky Bratislava na 1. poschodí. Otvorené máme 7 dní v týždni od 10,00 h do 20,00 h. Do OC STYLA je ľahký prístup a výborne sa parkuje. Čo zaručuje spokojnosť i pre osobný odber zakúpeného tovaru tu na e-svadobnedary.sk

Príďte sa pozrieť. Vidieť na vlastné oči je vždy lepšie, ako len vidieť na obrázku :)

Tešíme sa na Vašu návštevu.

www.platerie.eu


Ďalší článok Svadobné blahoželania